GARANTIE

Termenul de garanţie produse este 24 luni pentru persoane fizice, respectiv 12 luni pentru persoane juridice de la data vanzarii, durata medie de utilizare fiind de 10 ani. Reclamatia se transmite prin notificare scrisa la sediul S.C. BCK International S.R.L. La reparatiile in garantie, cumparatorul este obligat sa prezinte certificatul de garantie impreuna cu factura/bonul fiscal de cumparare a produsului. Orice defect de executie, viciu aparent trebuie adus la cunostinta producatorului imediat ce s-a descoperit. S.C. BCK International S.R.L. nu isi asuma raspunderea pentru produsele care s-au defectat/deteriorat din cauza nerespectarii regulilor de transport, manipulare, depozitare, instalare, utilizare. Produsele trebuie verificate la receptie.

Instrucţiuni de întreţinere

Suprafeţele lăcuite se vor curata cu o cârpa moale și uscată. Se pot utiliza diverse soluții de întreținere și curățire fără ca acestea să conțină elemente abrazive sau soluții corozive. Ușile și componentele lor se vor păstra în condiții normale de temperatura și umiditate, evitându-se atât expunerea îndelungată la soare cât și contactul cu alte materiale de construcție (ciment, var, vopsele, diluanți, etc.)

Pierderea sau neonorarea garanţiei
  • Neprezentarea, in momentul solicitarii reparatiei, a facturii/bonului fiscal de cumparare a produsului, insotita de prezentul certificat,
  • Montare necorespunzătoare, montare în tencuiala umeda, montarea ușilor în locuințe neîncălzite, neventilate,
  • Deteriorări mecanice și chimice,
  • Expunerea îndelungată la umiditate,
  • Modificarea structurii de baza a produsului.

Garantia nu acopera: transportul si manipularea neglijenta, depozitare si utilizare necorespunzatoare, montaj si interventii neautorizate de BCK International SRL (retusuri, modificari), caracteristici naturale ale lemnului, contractii si dilatari cauzate de variatii de umiditate si temperatura (fisuri superficiale, joc in tablii), deteriorarea finisajelor cauzate de utilizarea benzii adezive, tencuieli ulterioare pe toc, situatii asupra carora producatorul nu are influenta (incendii, inundatii, spargeri, defecte cauzate de animale, etc.)


IMPORTANT - Pentru a se evita aceste situații este recomandat ca montarea produselor sa se facă la finalul amenajărilor interioare/exterioare. Pentru locuințe noi se va avea grijă ca prima iarna, atunci când se pornește încălzirea locuinței (se degaja o mare cantitate de umiditate rezultată din uscarea în profunzime a construcției) să se asigure condiții de ventilare a interiorului casei pentru eliminarea excesului de umiditate.

Condiţii de garanţie specifice pentru uşi de exterior din lemn sau ferestre.

Montajul se va executa numai de către persoane autorizate de producator, după turnarea sapei, după execuția tencuielii interioare și exterioare si uscarea acestora pentru a se evita deformarea ulterioara a lemnului și posibile acțiuni mecanice asupra ușii. În prima iarna se va asigura o ventilare corespunzătoare a interiorului pentru a fi evitată expunerea la umiditate excesiva datorată degajării umidității constructiei. Pe poziția închis se va avea grijă ca mânerul să fie pe pozitia corecta pentru a se cupla sistemul de închidere pe toata lungimea, evitându-se astfel, mai ales în primul an de la montare, deformarea produsului. În cazul în care nu locuiți în casă o perioadă mai îndelungata de timp, asigurați aerisirea printr-un geam lăsat ușor deschis, undeva în partea superioară a casei, evitând astfel acumularea de umiditate excesiva a încăperilor. Lubrifiați cu ulei mineral cel puțin o dată pe an sistemele de închidere ( broasca, balamalele ) pentru o funcționare corespunzătoare.


Contactați-ne

Luni-Vineri: 09-11; 13-18

Telefon:0264-590.639

Apelați-ne